Najava mečeva 34.kola Prve lige Srbije

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 574

Mečevi 34.kola u okviru plej-of i plej-aut faze Prve lige Srbije u sezoni 2018/19 na programu su od subote do ponedeljka, a u nastavku su parovi i termini mečeva.

BEŽANIJA – TSC (subota 20.april, 16:00 časova)

Beogradska Bežanija u okviru 34.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a. Domaći tim je ove sezone ostvario četrnaest pobeda, uz pet remija i četrnaest poraza, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzima 7.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom Radničkog 1923, a rezultat je bio 0:0. Gosti su ove sezone ostvarili dvadeset i tri pobede, uz osam remija i samo dva poraza, pa sa 43 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Inđije, a rezultat je bio 1:0. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Beogradu kada je ekipa TSC-a slavila rezultatom 0:1, a drugi put u Senti kada je ekipa TSC-a ponovo slavila, ovoga puta rezultatom 4:1.

INĐIJA – RADNIČKI 1923 (subota 20.april, 16:00 časova)

Ekipa Inđije u okviru 34.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923. Domaći tim je ove sezone ostvario osamnaest pobeda, uz šest remija i devet poraza, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzima 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom TSC-a, a rezultat je bio 1:0. Gosti su ove sezone ostvarili petnaest pobeda, uz devet remija i devet poraza, pa sa 30 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom Bežanije, a rezultat je bio 0:0. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Kragujevcu kada je ekipa Inđije slavila rezultatom 0:1, a drugi put u Inđiji kada je istoimena ekipa još jednom slavila, ovoga puta rezultatom 3:1.

SINĐELIĆ – JAVOR MATIS (subota 20.april, 16:00 časova)

Beogradski Sinđelić u okviru 34.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Ivanjice, ekipu Javor Matisa. Domaći tim je ove sezone ostvario jedanaest pobeda, uz dvanaest remija i deset poraza, pa sa 23 boda na svom kontu trenutno zauzima 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Metalca, a rezultat je bio 3:0. Gosti su ove sezone ostvarili dvadeset i jednu pobedu, uz šest remija i šest poraza, pa sa 38 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Zlatibora, a rezultat je bio 4:1. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Ivanjici kada je ekipa Javor Matisa slavila rezultatom 1:0, a drugi put u Beogradu kada je ekipa Sinđelića slavila rezultatom 1:0.

ZLATIBOR – METALAC (subota 20.april, 16:00 časova)

Ekipa Zlatibora u okviru 34.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Gornjeg Milanovca, ekipu Metalca. Domaći tim je ove sezone ostvario šesnaest pobeda, uz dva remija i petnaest poraza, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzima 6.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Javor Matisa, a rezultat je bio 4:1. Gosti su ove sezone ostvarili petnaest pobeda, uz deset remija i osam poraza, pa sa 31 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Sinđelića, a rezultat je bio 3:0. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Gornjem Milanovcu kada je ekipa Metalca slavila rezultatom 2:0, a drugi put na Zlatiboru kada je istoimena ekipa slavila rezultatom 1:0.

BUDUĆNOST – TRAYAL (nedelja 21.april, 16:00 časova)

Dobanovačka Budućnost u okviru 34.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Trajala. Domaći tim je ove sezone ostvario jedanaest pobeda, uz devet remija i trinaest poraza, pa sa 26 bodova na svom kontu trenutno zauzima 11.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Novog Pazara, a rezultat je bio 1:0. Gosti su ove sezone ostvarili četrnaest pobeda, uz šest remija i trinaest poraza, pa sa 28 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Teleoptika, a rezultat je bio 3:1. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Kruševcu kada je ekipa Budućnosti slavila rezultatom 0:2, a drugi put u Dobanovcima kada je ekipa Trajala slavila rezultatom 0:1.

OFK ŽARKOVO – OFK BEČEJ 1918 (nedelja 21.april, 16:00 časova)

Beogradski OFK Žarkovo u okviru 34.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bečeja, ekipu OFK Bečej 1918. Domaći tim je ove sezone ostvario trinaest pobeda, uz osam remija i dvanaest poraza, pa sa 27 bodova na svom kontu trenutno zauzima 10.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Slobode, a rezultat je bio 2:0. Gosti su ove sezone ostvarili deset pobeda, uz osam remija i petnaest pobeda, pa sa 20 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom Borca, a rezultat je bio 1:1. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Bečeju kada je ekipa OFK Žarkovo slavila rezultatom 1:5, a drugi put u Beogradu kada je ekipa OFK Žarkovo još jednom slavila, ovoga puta rezultatom 2:1.

NOVI PAZAR – TELEOPTIK (nedelja 21.april, 16:00 časova)

Ekipa Novog Pazara u okviru 34.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Zemuna, ekipu Teleoptika. Domaći tim je ove sezone ostvario četiri pobede, uz osam remija i dvadeset i jedan poraz, pa sa 12 bodova na svom kontu trenutno zauzima poslednje 16.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Budućnosti, a rezultat je bio 1:0. Gosti su ove sezone ostvarili šest pobeda, uz devet remija i osamnaest poraza, pa sa 14 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 14.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Trajala, a rezultat je bio 3:1. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Novom Pazaru kada je ekipa Teleoptika slavila rezultatom 0:1, a drugi put u Zemunu kada je meč završen podelom bodova nakon rezultata 0:0.

BORAC – SLOBODA (ponedeljak 22.april, 18:00 časova, TV)

Čačanski Borac u okviru 34.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Užica, ekipu Slobode. Domaći tim je ove sezone ostvario sedam pobeda, uz devet remija i sedamnaest poraza, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzima 13.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom OFK Bečej 1918, a rezultat je bio 1:1. Gosti su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz sedam remija i dvadeset i jedan poraz, pa sa 12 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju pretposlednje 15.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom OFK Žarkovo, a rezultat je bio 2:0. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Užicu kada je ekipa Slobode slavila rezultatom 2:1, a drugi put u Čačku kada je ekipa Slobode još jednom slavila rezultatom, ovoga puta rezultatom 0:1.

Organizacije
Medijski sponzor