Mečevi 29.kola Prve lige Srbije u sezoni 2018/19 na programu su ove srede, a u nastavku su parovi i termini mečeva.

JAVOR MATIS – ZLATIBOR (sreda 27.mart, 15:00 časova)

Ivanjički Javor Matis u okviru 29.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Čajetine, ekipu Zlatibora. Domaći tim je ove sezone ostvario osamnaest pobeda, uz pet remija i pet poraza, pa sa 59 bodova na svom kontu trenutno zauzima 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Sinđelića, a rezultat je bio 1:0. Gosti su ove sezone ostvarili petnaest pobeda, uz dva remija i jedanaest poraza, pa sa 47 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. U prethodnom kolu poraženi su kao gosti u duelu sa ekipom Inđije, a rezultat je bio 2:0. Prethodni duel ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone na Zlatiboru završen je pobedom Javor Matisa, a rezultat je bio 1:2 (1:1).

OFK BEČEJ 1918 – NOVI PAZAR (sreda 27.mart, 15:00 časova)

Ekipa OFK Bečej 1918 u okviru 29.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Novog Pazara iz istoimenog grada. Domaći tim je ove sezone ostvario devet pobeda, uz šest remija i trinaest poraza, pa sa 33 boda na svom kontu trenutno zauzima 11.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Radničkog 1923, a rezultat je bio 2:0. Gosti su ove sezone ostvarili samo dve pobede, uz osam remija i osamnaest poraza, pa sa 14 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 16.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su na svom stadionu pretrpeli poraz u duelu sa ekipom TSC-a, a rezultat je bio 0:1. Prethodni duel ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone u Novom Pazaru završen je pobedom ekipe OFK Bečej 1918, a rezultat je bio 0:4 (0:2).

OFK ŽARKOVO – BUDUĆNOST (sreda 27.mart, 15:00 časova)

Beogradski OFK Žarkovo u okviru 29.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Dobanovaca, ekipu Budućnosti. Domaći tim je ove sezone ostvario deset pobeda, uz sedam remija i jedanaest poraza, pa sa 37 bodova na svom kontu trenutno zauzima 10.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Bežanije, a rezultat je bio 3:2. Gosti su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz osam remija i dvanaest poraza, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su na svom stadionu savladali ekipu Metalca, a rezultat je bio 2:1. Prethodni duel ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone u Dobanovcima završen je podelom bodova, a rezultat je bio 1:1 (1:0).

TELEOPTIK – BORAC (sreda 27.mart, 15:00 časova)

Zemunski Teleoptik u okviru 29.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Čačka, ekipu Borca. Domaći tim je ove sezone ostvario pet pobeda, uz osam remija i petnaest poraza, pa sa 23 boda na svom kontu trenutno zauzima 14.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Slobode, a rezultat je bio 3:3. Gosti su ove sezone ostvarili šest pobeda, uz sedam remija i petnaest poraza, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 13.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Trajala, a rezultat je bio 0:1. Prethodni duel ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone u Čačku ekipa Borca je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 3:0 (3:0).

TRAYAL – RADNIČKI 1923 (sreda 27.mart, 15:00 časova)

Kruševački Trajal u okviru 29.kola Prve lige Srbije na stadionu ’’Mladost’’ dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923. Domaći tim je ove sezone ostvario jedanaest pobeda, uz pet remija i dvanaest poraza, pa sa 38 bodova na svom kontu trenutno zauzima 9.mesto na tabeli. U prethodnom kolu savladali su kao gosti ekipu čačanskog Borca, a rezultat je bio 0:1. Gosti su ove sezone ostvarili četrnaest pobeda, uz šest remija i osam poraza, pa sa 48 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su na svom stadionu savladali ekipu OFK Bečej 1918, a rezultat je bio 2:0. Prethodni duel ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone u Kragujevcu ekipa Radničkog 1923 je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 3:1 (0:0).

TSC – BEŽANIJA (sreda 27.mart, 15:00 časova)

Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 29.kola Prve lige Srbije u Senti dočekuje goste iz Beograda, ekipu Bežanije. Domaći tim je ove sezone ostvario osamnaest pobeda, uz osam remija i samo dva poraza, pa sa 62 boda na svom kontu trenutno zauzima 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Novog Pazara, a rezultat je bio 0:1. Gosti su ove sezone ostvarili trinaest pobeda, uz tri remija i dvanaest poraza, pa sa 42 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu OFK Žarkovo, a rezultat je bio 3:2. Prethodni duel ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone u Beogradu ekipa TSC-a je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 0:1 (0:0).

METALAC – SINĐELIĆ (sreda 27.mart, 17:00 časova)

Ekipa Metalca iz Gornjeg Milanovca u okviru 29.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Sinđelića. Domaći tim je ove sezone ostvario dvanaest pobeda, uz devet remija i sedam poraza, pa sa 45 bodova na svom kontu trenutno zauzima 6.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti pretrpeli poraz u duelu sa ekipom Budućnosti, a rezultat je bio 2:1. Gosti su ove sezone ostvarili jedanaest pobeda, uz jedanaest remija i šest poraza, pa sa 44 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Javor Matisa, a rezultat je bio 1:0. Prethodni duel ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone u Beogradu ekipa Sinđelića je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 1:0 (0:0).

SLOBODA – INĐIJA (sreda 27.mart, 18:00 časova, TV)

Užička Sloboda u okviru 29.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Inđije iz istoimene opštine. Domaći tim je ove sezone ostvario četiri pobede, uz šest remija i osamnaest poraza, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzima pretposlednje 15.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Teleoptika, a rezultat je bio 3:3. Gosti su ove sezone ostvarili šesnaest pobeda, uz pet remija i sedam poraza, pa sa 53 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Zlatibora, a rezultat je bio 2:0. Prethodni duel ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone u Inđiji istoimena ekipa je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 3:0 (1:0).