U sredu su na programu svi mečevi 25.kola Prve lige Srbije u sezoni 2018/19, a u nastavku su parovi i termini mečeva.

JAVOR MATIS – NOVI PAZAR (sreda 06.mart, 14:00 časova)

Ivanjički Javor Matis u okviru 25.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Novog Pazara iz istoimenog grada. Domaći tim je ove sezone ostvario petnaest pobeda, uz pet remija i četiri poraza, pa sa 50 bodova na svom kontu trenutno zauzima 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu u Kragujevcu su odigrali nerešeno sa ekipom Radničkog 19123, a rezultat je bio 1:1. Gosti su ove sezone ostvarili samo jednu pobedu, uz osam remija i petnaest poraza, pa sa 11 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 16.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su na svom terenu savladali ekipu Zlatibora, a rezultat je bio 1:0. Prethodni susret ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone u Novom Pazaru završen je pobedom ekipe Javor Matisa, a rezultat je bio 0:3 (0:1).

METALAC – RADNIČKI 1923 (sreda 06.mart, 14:00 časova)

Ekipa Metalca iz Gornjeg Milanovca u okviru 25.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923. Domaći tim je ove sezone ostvario dvanaest pobeda, uz osam remija i četiri poraza, pa sa 44 boda na svom kontu trenutno zauzima 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su na gostovanju u Čačku savladali ekipu Borca, a rezultat je bio 0:1. Gosti su ove sezone ostvarili dvanaest pobeda, uz pet remija i sedam poraza, pa sa 41 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su na svom terenu odigrali nerešeno sa ekipom Javor Matisa, a rezultat je bio 1:1. Prethodni susret ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone u Kragujevcu završen je pobedom ekipe Radničkog 1923, a rezultat je bio 2:1 (2:0).

OFK BEČEJ 1918 – TELEOPTIK (sreda 06.mart, 14:00 časova)

Ekipa OFK Bečej 1918 u okviru 25.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Zemuna, ekipu Teleoptika. Domaći tim je ove sezone ostvario osam pobeda, uz pet remija i jedanaest poraza, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzima 10.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su u Kruševcu odigrali nerešeno sa ekipom Trajala, a rezultat je bio 1:1. Gosti su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz šest remija i trinaest poraza, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 14.mesto na tabeli. U prethodnom kolu na svom terenu su pretrpeli ubedljiv poraz od ekipe TSC-a, a rezultat je bio 0:4. Prethodni susret ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone u Zemunu završen je pobedom ekipe Teleoptika, a rezultat je bio 3:0 (0:0).

OFK ŽARKOVO – BORAC (sreda 06.mart, 14:00 časova)

Beogradska ekipa OFK Žarkovo u okviru 25.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Čačka, ekipu Borca. Domaći tim je ove sezone ostvario osam pobeda, uz šest remija i deset poraza, pa sa 30 bodova na svom kontu trenutno zauzima 9.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su na gostovanju u Užicu podelili bodove sa ekipom Slobode, a rezultat je bio 0:0. Gosti su ove sezone ostvarili šest pobeda, uz šest remija i dvanaest poraza, pa sa 24 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 13.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini pretrpeli poraz od ekipe Metalca, a rezultat je bio 0:1. Prethodni susret ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone u Čačku završen je pobedom ekipe Borca, a rezultat je bio 3:1 (2:0).

SINĐELIĆ – BUDUĆNOST (sreda 06.mart, 14:00 časova)

Beogradski Sinđelić u okviru 25.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Dobanovaca, ekipu Budućnosti. Domaći tim je ove sezone ostvario deset pobeda, uz devet remija i pet poraza, pa sa 39 bodova na svom kontu trenutno zauzima 7.mesto na tabeli. U prethodnom kolu poraženi su na gostovanju od ekipe Bežanije, a rezultat je bio 3:0. Gosti su ove sezone ostvarili šest pobeda, uz sedam remija i jedanaest poraza, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su u Inđiji podelili bodove sa istoimenom ekipom, a rezultat je bio 2:2. Prethodni susret ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone u Dobanovcima završen je podelom bodova, a rezultat je bio 1:1 (0:1).

TARAYAL – INĐIJA (sreda 06.mart, 14:00 časova)

Kruševački Trajal u okviru 25.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Inđije iz istoimene opštine. Domaći tim je ove sezone ostvario osam pobeda, uz četiri remija i dvanaest poraza, pa sa 28 bodova na svom kontu trenutno zauzima 11.mesto na tabeli. U prethodnom kolu odigrali su na svom terenu nerešeno sa ekipom OFK Bečej 1918, a rezultat je bio 1:1. Gosti su ove sezone ostvarili četrnaest pobeda, uz četiri remija i šest poraza, pa sa 46 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu na svom terenu su odigrali nerešeno sa ekipom Budućnosti, a rezultat je bio 2:2. Prethodni susret ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone u Inđiji završen je pobedom ekipe Trajala, a rezultat je bio 1:2 (1:1).

TSC – SLOBODA (sreda 06.mart, 14:00 časova)

Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 25.kola Prve lige Srbije u Senti dočekuje goste iz Užica, ekipu Slobode. Domaći tim je ove sezone ostvario četrnaest pobeda, uz osam remija i samo dva poraza, pa sa 50 bodova na svom kontu trenutno zauzima 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu savladali su na gostovanju u Zemunu ekipu Teleoptika, a rezultat je bio 0:4. Gosti su ove sezone ostvarili samo tri pobede, uz pet remija i čak šesnaest poraza, pa sa 14 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju pretposlednje 15.mesto na tabeli. U prethodnom kolu odigrali su na svom terenu nerešeno sa ekipom OFK Žarkovo, a rezultat je bio 0:0. Prethodni susret ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone u Užicu završen je pobedom ekipe TSC-a, a rezultat je bio 0:2 (0:0).

ZLATIBOR – BEŽANIJA (sreda 06.mart, 14:00 časova)

Čajetinski Zlatibor u okviru 25.kola Prve lige Srbije u Priboju dočekuje goste iz Beograda, ekipu Bežanije. Domaći tim je ove sezone ostvario četrnaest pobeda, uz dva remija i osam poraza, pa sa 44 boda na svom kontu trenutno zauzima 5.mesto na tabeli. U prethodnom kolu pretrpeli su poraz na gostovanju u Novom Pazaru od istoimene ekipe, a rezultat je bio 1:0. Gosti su ove sezone ostvarili jedanaest pobeda, uz dva remija i jedanaest poraza, pa sa 35 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu savladali su na svom terenu ekipu Sinđelića,  a rezultat je bio 3:0. Prethodni susret ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone u Beogradu završen je pobedom ekipe Zlatibora, a rezultat je bio 1:3 (1:2).