U nedelju su na programu svi mečevi 24.kola Prve lige Srbije u sezoni 2018/19, a u nastavku su parovi i termini mečeva.

BEŽANIJA – SINĐELIĆ (nedelja 03.mart, 14:00 časova)

Ekipa Bežanije u okviru 24.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje gradskog rivala, ekipu Sinđelića. Domaći tim je ove sezone ostvario deset pobeda, uz dva remija i jedanaest poraza, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzima 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu poraženi su u Dobanovcima od ekipe Budućnosti, a rezultat je bio 3:0 (2:0). Gosti su ove sezone ostvarili deset pobeda, uz devet remija i četiri poraza, pa sa 39 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su na svom terenu odigrali nerešeno sa ekipom Novog Pazara, a rezultat je bio 0:0. Prethodni susret ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone na stadionu Sinđelića završen je trijumfom domaćina, a rezultat je bio 3:0 (1:0).

BORAC – METALAC (nedelja 03.mart, 14:00 časova)

Čačanski Borac u okviru 24.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje komšije iz Gornjeg Milanovca, ekipu Metalca. Domaći tim je ove sezone ostvario šest pobeda, uz šest remija i jedanaest poraza, pa sa 24 boda na svom kontu trenutno zauzima 13.mesto na tabeli. U prethodnom kolu poraženi su ubedljivo na gostovanju u Ivanjici od ekipe Javor Matisa, a rezultat je bio 4:0 (1:0). Gosti su ove sezone ostvarili jedanaest pobeda, uz osam remija i četiri poraza, pa sa 41 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. U prethodnom kolu ubedljivo su na svom terenu savladali ekipu Slobode, a rezultat je bio 7:0 (3:0). Prethodni susret ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone u Gornjem Milanovcu završen je trijumfom ekipe Metalca, a rezultat je bio 2:1 (0:1).

INĐIJA – BUDUĆNOST (nedelja 03.mart, 14:00 časova)

Ekipa Inđije u okviru 24.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Dobanovaca, ekipu Budućnosti. Domaći tim je ove sezone ostvario četrnaest pobeda, uz tri remija i šest poraza, pa sa 45 bodova na svom kontu trenutno zauzima 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu poraženi su na gostovanju u Bečeju od ekipe OFK Bečej 1918, a rezultat je bio 1:0 (0:0). Gosti su ove sezone ostvarili šest pobeda, uz šest remija i jedanaest poraza, pa sa 24 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli. U prethodnom kolu savladali su na svom terenu ekipu Bežanije, a rezultat je bio 3:0 (2:0). Prethodni susret ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone u Dobanovcima završen je trijumfom gostujuće ekipe Inđije, a rezultat je bio 0:1 (0:0).

NOVI PAZAR – ZLATIBOR (nedelja 03.mart, 14:00 časova)

Ekipa Novog Pazara u okviru 24.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje gostujuću ekipu Zlatibora. Domaći tim je ove sezone bez ostvarene pobede, uz osam remija i petnaest poraza, pa sa samo 8 bodova na svom kontu trenutno zauzima poslednje 16.mesto na tabeli. U prethodnom kolu kao gosti su u Beogradu odigrani nerešeno sa ekipom Sinđelića, a rezultat je bio 0:0. Gosti su ove sezone ostvarili četrnaest pobeda, uz dva remija i sedam poraza, pa sa 44 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu poraženi su na svom terenu od ekipe Radničkog 1923, a rezultat je bio 1:3 (0:2). Prethodni susret ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone na Zlatiboru završen je trijumfom istoimene ekipe, a rezultat je bio 2:0 (0:0).

RADNIČKI 1923 – JAVOR MATIS (nedelja 03.mart, 14:00 časova)

Kragujevački Radnički 1923 u okviru 24.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Ivanjice, ekipu Javor Matisa. Domaći tim je ove sezone ostvario dvanaest pobeda, uz četiri remija i sedam poraza, pa sa 40 bodova na svom kontu trenutno zauzima 6.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su na gostovanju na Zlatiboru savladali istoimenu ekipu, a rezultat je bio 1:3 (0:2). Gosti su ove sezone ostvarili čak petnaest pobeda, uz četiri remija i četiri poraza, pa sa 49 bodova na svom kontu trenutno zauzima 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su na svom terenu ubedljivo savladali ekipu Borca, a rezultat je bio 4:0 (1:0). Prethodni susret ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone u Ivanjici završen je trijumfom ekipe Javor Matisa, a rezultat je bio 4:0 (1:0).

SLOBODA – OFK ŽARKOVO (nedelja 03.mart, 14:00 časova)

Užička Sloboda u okviru 24.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu OFK Žarkovo. Domaći tim je ove sezone ostvario samo tri pobede, uz četiri remija i čak šesnaest poraza, pa sa 13 bodova na svom kontu trenutno zauzima pretposlednje 15.mesto na tabeli. U prethodnom kolu ubedljivo su poraženi na gostovanju u Gornjem Milanovcu od ekipe Metalca, a rezultat je bio 7:0 (3:0). Gosti su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz pet remija i deset poraza, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. U prethodnom kolu savladali su na svom terenu ekipu Teleoptika, a rezultat je bio 2:1 (0:0). Prethodni susret ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone u Beogradu završen je trijumfom ekipe OFK Žarkovo, a rezultat je bio 2:0 (0:0).

TELEOPTIK – TSC (nedelja 03.mart, 14:00 časova)

Zemunski Teleoptik u okviru 24.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a. Domaći tim je ove sezone ostvario pet pobeda, uz šest remija i dvanaest poraza, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzima 14.mesto na tabeli. U prethodnom kolu poraženi su na gostovanju od ekipe OFK Žarkovo, a rezultat je bio 2:1 (0:0). Gosti su ove sezone ostvarili trinaest pobeda, uz osam remija i samo dva poraza, pa sa 47 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su na svom terenu savladali ekipu Trajala, a rezultat je bio 2:0 (1:0). Prethodni susret ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone u Bačkoj Topoli završen je trijumfom ekipe TSC-a, a rezultat je bio 3:0 (0:0).

TRAYAL – OFK BEČEJ 1918 (nedelja 03.mart, 14:00 časova)

Kruševački Trajal u okviru 24.kola Prve lige Srbije na stadionu ’’Mladost’’ dočekuje goste iz Bečeja, ekipu OFK Bečej 1918. Domaći tim je ove sezone ostvario osam pobeda, uz tri remija i dvanaest poraza, pa sa 27 bodova na svom kontu trenutno zauzima 11.mesto na tabeli. U prethodnom poraženi su na gostovanju u Bačkoj Topoli od ekipe TSC-a, a rezultat je bio 2:0 (1:0). Gosti su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz četiri remija i jedanaest poraza, pa sa 28 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. U prethodnom kolu savladali su na svom terenu ekipu Inđije, a rezultat je bio 1:0 (0:0). Prethodni susret ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone u Bečeju završen je trijumfom ekipe OFK Bečej 1918, a rezultat je bio 1:0 (1:0).