Najava mečeva 22.kola Prve lige Srbije

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 452

U nedelju i ponedeljak na programu su svi mečevi 22.kola Prve lige Srbije u sezoni 2018/19, a u nastavku su parovi i termini mečeva.

BORAC – ZLATIBOR (nedelja 09.decembar, 13:00 časova)

Čačanski Borac u okviru 22.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Čajetine, ekipu Zlatibora. Domaćini su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz šest remija i deset poraza, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili čak četrnaest pobeda, uz dva remija i pet poraza, pa sa 44 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran na Zlatiboru završen je pobedom istoimene ekipe, a rezultat je bio 2:0.

INĐIJA – BEŽANIJA (nedelja 09.decembar, 13:00 časova)

Ekipa Inđije u okviru 22.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Bežanije. Domaćini su ove sezone ostvarili trinaest pobeda, uz tri remija i pet poraza, pa sa 42 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili deset pobeda, uz dva remija i devet poraza, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Beogradu završen je pobedom ekipe Inđije, a rezultat je bio 0:1.

NOVI PAZAR – BUDUĆNOST (nedelja 09.decembar, 13:00 časova)

Ekipa Novog Pazara u okviru 22.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Dobanovaca, ekipu Budućnosti. Domaćini ove sezone nemaju nijedan trijumf, uz sedam ostvarenih remija i čak četrnaest poraza, pa sa 7 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 16.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili četiri pobede, uz šest remija i jedanaest poraza, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 14.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Dobanovcima završen je pobedom ekipe Budućnosti, a rezultat je bio 3:0.

RADNIČKI 1923 – SINĐELIĆ (nedelja 09.decembar, 13:00 časova)

Derbi meč 22.kola Prve lige Srbije igra se u Kragujevcu gde domaći Radnički 1923 dočekuje goste iz Beograda, ekipu Sinđelića. Domaćini su ove sezone ostvarili jedanaest pobeda, uz tri remija i sedam poraza, pa sa 36 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili deset pobeda, uz sedam remija i četiri poraza, pa sa 37 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Beogradu završen je pobedom ekipe Sinđelića, a rezultat je bio 2:0.

TELEOPTIK – METALAC (nedelja 09.decembar, 13:00 časova)

Zemunski Teleoptik u okviru 22.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste i Gornjeg Milanovca, ekipu Metalca. Domaćini su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz šest remija i deset poraza, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 13.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili devet pobeda, uz osam remija i četiri poraza, pa sa 35 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Gornjem Milanovcu završen je podelom bodova, a rezultat je bio 1:1.

TRAYAL – OFK ŽARKOVO (nedelja 09.decembar, 13:00 časova)

Kruševački Trajal u okviru 22.kola Prve lige Srbije na stadionu ’’Mladost’’ dočekuje goste iz Beograda, ekipu OFK Žarkovo. Domaćini su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz tri remija i jedanaest poraza, pa sa 24 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz pet remija i devet poraza, pa sa 26 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Beogradu završen je pobedom ekipe Trajala, a rezultat je bio 0:1.

OFK BEČEJ 1918 – TSC (ponedeljak 10.decembar, 13:00 časova)

Ekipa OFK Bečej 1918 u okviru 22.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a. Domaćini su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz tri remija i jedanaest poraza, pa sa 24 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili dvanaest pobeda, uz sedam remija i samo dva poraza, pa sa 43 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Senti završen je pobedom ekipe TSC-a, a rezultat je bio 2:1.

SLOBODA – JAVOR MATIS (ponedeljak 10.decembar, 18:00 časova, TV)

Poslednji meč 22.kola Prve lige Srbije igra se u Užicu gde domaća Sloboda dočekuje goste iz Ivanjice, ekipu Javor Matisa. Domaćini su ove sezone ostvarili tri pobede, uz četiri remija i čak četrnaest poraza, pa sa 13 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju pretposlednje 15.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili trinaest pobeda, uz četiri remija i četiri poraza, pa sa 43 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Ivanjici završen je pobedom ekipe Javor Matisa, a rezultat je bio 2:0.

Organizacije
Medijski sponzor