Pred nama su mečevi 11.kola Prve lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2018/19, a na programu su od petka do ponedeljka. Ovoga puta bićete u prilici da pratite dva direktna televizijska prenosa, mečeve OFK Žarkovo – Radnički 1923 i Trayal – Teleoptik.

OFK ŽARKOVO – RADNIČKI 1923 (subota 13.oktobar, 15:00 časova, TV Arena sport 3)

Beogradski OFK Žarkovo u okviru 11.kola Prve lige Srbije u subotu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radnički 1923. Domaćini su na startu sezone ostvarili tri pobede, uz dva remija i pet poraza, pa sa 11 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. Gosti su sezonu započeli sa tri pobede, uz jedan remi i pet poraza, pa sa 10 bodova na svom kontu i utakmicom manje (meč 10.kola sa Metalcem odložen) trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli. Obezbeđen je direktan televizisjki prenos ovog susreta na trećem programu TV Arena sport sa početkom u 15:00 časova.

TRAYAL – TELEOPTIK (ponedeljak 15.oktobar, 19:00 časova, TV Arena sport 3)

Poslednji meč 11.kola Prve lige Srbije igra se u ponedeljak u Kruševcu na stadionu ’’Mladost’’gde ekipa Trajala dočekuje goste iz Zemuna, ekipu Teleoptika. Domaćini su sezonu započeli sa dve pobede, uz tri remija i pet poraza, pa sa 9 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 13.mesto na tabeli. Gosti su na startu sezone ostvarili tri pobede, uz tri jemija i četiri poraza, pa sa 12 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. Obezbeđen je direktan televizisjki prenos ovog susreta na trećem programu TV Arena sport sa početkom u 19:00 časova.