Pred nama su mečevi 6.kola Prve lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2018/19, a na programu su od subote do ponedeljka. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Sloboda – Zlatibor i Borac – Sinđelić.

SLOBODA – ZLATIBOR (nedelja 09.septembar, 19:30 časova, TV Arena sport 3)

Derbi meč 6.kola Prve lige Srbije igra se u Užicu gde domaća Sloboda dočekuje komšije iz Čajetine, ekipu Zlatibora. Domaćini su sezonu započeli slabim rezultatima, još uvek su bez pobede, uz dva remija i tri poraza, pa sa samo 2 boda na svom kontu zauzimaju pretposlednje 15.mesto na tabeli. Na drugoj strani, gosti su prijatno iznenađenje sa tri pobede, uz jedan remi i jedan poraz, pa sa 10 bodova na svom kontu zauzimaju odlično 4.mesto na tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na trećem programu TV Arena sport, sa početkom u 19:30 časova.

BORAC – SINĐELIĆ (ponedeljak 10.septembar, 18:30 časova, TV Arena sport 1)

Poslednji meč 6.kola Prve lige Srbije igra se u Čačku gde domaći Borac dočekuje goste iz Beograda, ekipu Sinđelića. Domaćini su na startu sezone ostvarili samo jednu pobedu, uz dva remija i dva poraza, pa sa 5 bodova na svom kontu zauzimaju 13.mesto na tabeli. Gosti su sa druge strane sezonu započeli mnogo bolje, još uvek su neporaženi sa tri ostvarene pobede i dva remija, pa sa 11 bodova na svom kontu zauzimaju odlično 3.mesto na tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 18:30 časova.