Od subote do ponedeljka na programu su svi mečevi 2.kola Prve lige Srbije u sezoni 2018/19, a u nastavku su parovi i termini mečeva.

OFK BEČEJ 1918 – SINĐELIĆ (subota 18.avgust, 17:30 časova)

Novi prvoligaš OFK Bečej 1918 u subotu u okviru 2.kola Prve lige Srbije dočekuje goste iz Beograda, ekipu Sinđelića. Domaći tim je na startu sezone osvojio sva tri boda na gostovanju ekipi Budućnosti iz Dobanovaca (0:1), dok su gosti kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom TSC-a iz Bačke Topole (0:0).

OFK ŽARKOVO – JAVOR MATIS (subota 18.avgust, 17:30 časova)

Još jedan novi prvoligaš, OFK Žarkovo, u subotu je u okviru 2.kola Prve lige Srbije domaćin ekipi Javor Matisa iz Ivanjice, prošle sezone članu elitnog ranga. Domaćini su prošlog vikenda poraženi na gostovanju ekipi Zlatibora (3:0), dok su gosti na startu sezone u Ivanjici odigrali nerešeno sa ekipom Metalca (1:1).

TELEOPTIK – BEŽANIJA (subota 18.avgust, 17:30 časova)

Ekipa Teleoptika u okviru 2.kola Prve lige Srbije u subotu dočekuje gradskog rivala, ekipu Bežanije. Zemunci su na startu sezone kao gosti slavili u susretu sa ekipom Novog Pazara (0:1), dok su gosti prošlog vikenda na svom terenu bili bolji od novog superligaša, ekipe Trajala iz Kruševca (2:0).

TSC – ZLATIBOR (subota 18.avgust, 17:30 časova)

Prvoligaš iz Bačke Topole, ekipa TSC-a, u subotu će u okviru 2.kola biti domaćin novom članu ovog ranga, ekipi Zlatibora. Domaćini su na staru aktuelne sezone odigrali nerešeno na gostovanju ekipi beogradskog Sinđelića (0:0), dok su Zlatiborci prošlog vikenda na svom terenu savladali ekipu OFK Žarkovo (3:0).

SLOBODA – NOVI PAZAR (subota 18.avgust, 20:00 časova)

Derbi meč 2.kola Prve lige Srbije igra se u subotu uveče u Užicu gde domaća Sloboda dočekuje ekipu Novog Pazara. Užičani su na startu sezone poraženi kao gosti u Kragujevcu u duelu sa ekipom Radničkog (2:0), dok su gosti prošlog vikenda na svom stadionu pretpeli poraz od ekipe Teleoptika (0:1).

INĐIJA – METALAC (nedelja 19.avgust, 17:30 časova)

Prvi meč nedeljnog programa igra se u Inđiji gde istoimeni prvoligaš u okviru 2.kola dočekuje goste iz Gornjeg Milanovca, ekipu Metalca. Domaćini su na startu aktuelne sezone na gostovanju u Čačku ubedljivo savladali ekipu Borca (0:4), dok su Milanovčani prošlog vikenda u Ivanjici odigrali nerešeno sa ekipom Javor Matisa (1:1).

BORAC – RADNIČKI 1923 (nedelja 19.avgust, 20:00 časova)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 2.kola Prve lige Srbije igra se u nedelju uveče u Čačku gde domaći Borac dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog. Čačani su na startu sezone na svom terenu pretrpeli težak poraz od ekipe Inđije (0:4), dok su Kragujevčani prošlog vikenda na svom stadionu savladali užičku Slobodu (2:0).

TRAYAL – BUDUĆNOST (ponedeljak 20.avgust, 20:00 časova)

Poslednji meč 2.kola Prve lige Srbije igra se u Kuševcu gde domaći Trajal dočekuje goste iz Dobanovaca, ekipu Budućnosti. Kruševljani su na startu sezone kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Bežanije (2:0), dok su Dobanovčani kao domaćini pretrpeli poraz u duelu sa ekipom OFK Bečej 1918 (0:1).