Mečevi 33. kola Prve lige Srbije u sezoni 2020/21 na programu su u petak i subotu, a u nastavku su parovi i termini susreta.

TRAYAL – OFK ŽARKOVO (petak 14. maj, 17:00 časova)

Kruševački Trajal u okviru 33. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Beograda, ekipu OFK Žarkovo. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz sedam remija i šesnaest poraza, pa sa 34 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 14. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Radničkog 1923, a rezultat je bio 1:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili četrnaest pobeda, uz pet remija i trinaest poraza, pa sa 47 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Kolubare, a rezultat je bio 0:3. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Beogradu ekipa Žarkova je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 1:0.

BUDUĆNOST – RADNIČKI 1923 (subota 15. maj, 17:00 časova)

Dobanovačka Budućnost u okviru 33. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili četrnaest pobeda, uz sedam remija i jedanaest poraza, pa sa 49 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Kabela, a rezultat je bio 0:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili devetnaest pobeda, uz osam remija i pet poraza, pa sa 65 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Trajala, a rezultat je bio 1:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Kragujevcu ekipa Radničkog 1923 je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 2:0.

DUBOČICA – IMT (subota 15. maj, 17:00 časova)

Leskovačka Dubočica u okviru 33. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Beograda, ekipu IMT-a. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili osam pobeda, uz dvanaest remija i dvanaest poraza, pa sa 36 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 12. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Grafičara, a rezultat je bio 1:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili sedamnaest pobeda, uz šest remija i devet poraza, pa sa 57 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Železničara, a rezultat je bio 1:3. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Beogradu ekipa IMT-a je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 3:1.

JAGODINA – KABEL (subota 15. maj, 17:00 časova)

Ekipa Jagodine iz istoimenog grada u okviru 33. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Kabela. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili sedam obeda, uz četrnaest remija i jedanaest poraza, pa nakon oduzetih šest bodova sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 16. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Radničkog iz Pirota, a rezultat je bio 0:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili šesnaest pobeda, uz jedanaest remija i pet poraza, pa sa 59 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Budućnosti, a rezultat je bio 0:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Novom Sadu završen je podelom bodova, a rezultat je bio 2:2.

KOLUBARA – BORAC 1926 (subota 15. maj, 17:00 časova)

Lazarevačka Kolubara u okviru 33. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Čačka, ekipu Borca 1926. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili devetnaest pobeda, uz šest remija i sedam poraza, pa sa 63 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 2. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Žarkova, a rezultat je bio 0:3. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili jedanaest pobeda, uz osam remija i trinaest poraza, pa nakon oduzetih šest bodova sa 35 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 13. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Loznice, a rezultat je bio 0:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Čačku ekipa Kolubare je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 1:2.

LOZNICA – ZEMUN (subota 15. maj, 17:00 časova)

Ekipa Loznice iz istoimenog grada u okviru 33. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Zemuna. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili trinaest pobeda, uz devet remija i deset poraza, pa sa 48 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 6. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Borca 1926, a rezultat je bio 0:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili sedam pobeda, uz šest remija i devetnaest poraza, pa sa 27 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 17. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Dinama, a rezultat je bio 1:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Beogradu ekipa Loznice je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 1:2.

RADNIČKI SM – DINAMO (subota 15. maj, 17:00 časova)

Ekipa Radničkog iz Sremske Mitrovice u okviru 33. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Vranja, ekipu Dinama. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili trinaest pobeda, uz pet remija i četrnaest poraza, pa sa 44 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 9. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Sloge, a rezultat je bio 1:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili jedanaest pobeda, uz pet remija i šesnaest poraza, pa sa 38 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 11. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Zemuna, a rezultat je bio 1:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Vranju ekipa Dinama je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 1:0.

SLOGA – GRAFIČAR (subota 15. maj, 17:00 časova)

Kraljevačka Sloga u okviru 33. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Grafičara. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili pet pobeda, uz jedanaest remija i šesnaest poraza, pa sa 26 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 18. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Radničkog iz Sremske Mitrovice, a rezultat je bio 1:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili jedanaest pobeda, uz dvanaest remija i devet poraza, pa sa 45 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Dubočice, a rezultat je bio 1:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Beogradu ekipa Grafičara je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 5:1.

ŽELEZNIČAR – RADNIČKI PIROT (subota 15. maj, 17:00 časova)

Pančevački Železničar u okviru 33. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Pirota, ekipu Radničkog. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili trinaest pobeda, uz pet remija i četrnaest poraza, pa sa 44 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 10. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu IMT-a, a rezultat je bio 1:3. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili osam pobeda, uz devet remija i petnaest poraza, pa sa 33 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 15. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Jagodine, a rezultat je bio 0:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Pirotu ekipa Železničara je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 0:1.