Mečevi 32. kola Prve lige Srbije u sezoni 2020/21 na programu su u nedelju i ponedeljak, a u nastavku su parovi i termini susreta.

BORAC 1926 – LOZNICA (nedelja 09. maj, 17:00 časova)

Čačanski Borac 1926 u okviru 32. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje ekipu Loznice iz istoimenog grada. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili jedanaest pobeda, uz osam remija i dvanaest poraza, pa nakon oduzimanja šest bodova sa 35 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 11. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Zemuna, a rezultat je bio 1:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili dvanaest pobeda, uz devet remija i deset poraza, pa sa 45 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Žarkova, a rezultat je bio 1:2. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Loznici završen je podelom bodova, a rezultat je bio 4:4.

DINAMO – ZEMUN (nedelja 09. maj, 17:00 časova)

Vranjski Dinamo u okviru 32. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Zemuna. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili deset pobeda, uz pet remija i šesnaest poraza, pa sa 35 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 12. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Sloge, a rezultat je bio 2:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili sedam pobeda, uz šest remija i osamnaest poraza, pa sa 27 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 16. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Borca 1926, a rezultat je bio 1:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Beogradu ekipa Zemuna je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 3:2.

KABEL – BUDUĆNOST (nedelja 09. maj, 17:00 časova)

Novosadski Kabel u okviru 32. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Dobanovaca, ekipu Budućnosti. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili šesnaest pobeda, uz jedanaest remija i četiri poraza, pa sa 59 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Trajala, a rezultat je bio 0:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili trinaest pobeda, uz sedam remija i jedanaest poraza, pa sa 46 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 6. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Radničkog iz Pirota, a rezultat je bio 3:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Dobanovcima ekipa Kabela je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 0:1.

OFK ŽARKOVO – KOLUBARA (nedelja 09. maj, 17:00 časova)

Beogradski OFK Žarkovo u okviru 32. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Lazarevca, ekipu Kolubare. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili četrnaest pobeda, uz pet remija i dvanaest poraza, pa sa 47 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Loznice, a rezultat je bio 1:2. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili osamnaest pobeda, uz šest remija i sedam poraza, pa sa 60 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Radničkog 1923, a rezultat je bio 3:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Lazarevcu ekipa Kolubare je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 1:0.

RADNIČKI 1923 – TRAYAL (nedelja 09. maj, 17:00 časova)

Kragujevački Radnički 1923 u okviru 32. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Trajala. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili osamnaest pobeda, uz osam remija i pet poraza, pa sa 62 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 1. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Kolubare, a rezultat je bio 3:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz sedam remija i petnaest poraza, pa sa 34 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 14. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Kabela, a rezultat je bio 0:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Kruševcu završen je podelom bodova, a rezultat je bio 0:0.

RADNIČKI PIROT – JAGODINA (nedelja 09. maj, 17:00 časova)

Pirotski Radnički u okviru 32. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje ekipu Jagodine iz istoimenog grada. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili osam pobeda, uz devet remija i četrnaest poraza, pa sa 33 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 15. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Budućnosti, a rezultat je bio 3:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili šest pobeda, uz četrnaest remija i jedanaest poraza, pa nakon oduzimanja šest bodova sa 26 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 17. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom IMT-a, a rezultat je bio 0:3. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Jagodini istoimena ekipa je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 4:0.

RADNIČKI SM – SLOGA (nedelja 09. maj, 17:00 časova)

Ekipa Radničkog iz Sremske Mitrovice u okviru 32. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Kraljeva, ekipu Sloge. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili dvanaest pobeda, uz pet remija i četrnaest poraza, pa sa 41 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 9. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Dubočice, a rezultat je bio 0:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili pet pobeda, uz jedanaest remija i petnaest poraza, pa sa 26 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 18. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Dinama, a rezultat je bio 2:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Kraljevu završen je podelom bodova, a rezultat je bio 1:1.

IMT – ŽELEZNIČAR (ponedeljak 10. maj, 17:00 časova)

Beogradski IMT u okviru 32. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Pančeva, ekipu Železničara. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili sedamnaest pobeda, uz šest remija i osam poraza, pa sa 57 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Jagodine, a rezultat je bio 0:3. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili dvanaest pobeda, uz pet remija i četrnaest poraza, pa sa 41 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 10. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Grafičara, a rezultat je bio 1:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Pančevu ekipa IMT-a je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 0:3.

GRAFIČAR – DUBOČICA (ponedeljak 10. maj, 17:00 časova)

Beogradski Grafičar u okviru 32. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Leskovca, ekipu Dubočice. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili jedanaest pobeda, uz jedanaest remija i devet poraza, pa sa 44 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 8. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Železničara, a rezultat je bio 1:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili osam pobeda, uz jedanaest remija i dvanaest poraza, pa sa 35 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 13. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Radničkog iz Sremske Mitrovice, a rezultat je bio 0:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Leskovcu završen je podelom bodova, a rezultat je bio 0:0.