Mečevi 22. kola Prve lige Srbije u sezoni 2020/21 na programu su od petka do nedelje, a u nastavku su parovi i termini susreta.

GRAFIČAR – RADNIČKI 1923 (petak 19. mart, 15:00 časova)

Beogradski Grafičar u okviru 22.kola Prve lige Srbije na domaćem terenu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili osam pobeda, uz osam remija i pet poraza, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 6. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Kabela, a rezultat je bio 1:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili četrnaest pobeda, uz šest remija i jedan poraz, pa sa 48 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali Radnički iz Sremske Mitrovice, a rezultat je bio 2:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Kragujevcu ekipa Radničkog 1923 je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 3:1.

IMT – KABEL (petak 19. mart, 15:00 časova)

Beogradski IMT u okviru 22.kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Kabela. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili deset pobeda, uz pet remija i šest poraza, pa sa 35 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Radničkog iz Pirota, a rezultat je bio 0:2. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili jedanaest pobeda, uz sedam remija i tri poraza, pa sa 40 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Grafičara, a rezultat je bio 1:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Novom Sadu ekipa Kabela je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 2:0.

BUDUĆNOST – TRAYAL (subota 20. mart, 15:00 časova)

Dobanovačka Budućnost u okviru 22.kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Trajala. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz četiri remija i osam poraza, pa sa 31 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 8. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Kolubare, a rezultat je bio 1:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili sedam pobeda, uz pet remija i devet poraza, pa sa 26 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 12. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Dinama, a rezultat je bio 0:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Kruševcu ekipa Trajala je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 2:1.

DINAMO – RADNIČKI PIROT (subota 20. mart, 15:00 časova)

Vranjski Dinamo u okviru 22.kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Pirota, ekipu Radničkog. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili pet pobeda, uz četiri remija i dvanaest poraza, pa sa 19 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 16. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Trajala, a rezultat je bio 0:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili šest pobeda, uz šest remija i devet poraza, pa sa 24 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 14. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom IMT-a, a rezultat je bio 0:2. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Pirotu ekipa Radničkog je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 1:0.

JAGODINA – KOLUBARA (subota 20. mart, 15:00 časova)

Ekipa Jagodine iz istoimenog grada u okviru 22.kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Lazarevca, ekipu Kolubare. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili šest pobeda, uz deset remija i pet poraza, pa sa 28 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Loznice, a rezultat je bio 4:2. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili deset pobeda, uz pet remija i šest poraza, pa sa 35 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Budućnosti, a rezultat je bio 1:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Lazarevcu ekipa Kolubare je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 1:0.

RADNIČKI SM – OFK ŽARKOVO (subota 20. mart, 15:00 časova)

Ekipa Radničkog iz Sremske Mitrovice u okviru 22.kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Žarkova. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili pet pobeda, uz četiri remija i dvanaest poraza, pa sa 19 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 15. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Radničkog 1923, a rezultat je bio 2:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz pet remija i sedam poraza, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 7. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Sloge, a rezultat je bio 2:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Beogradu ekipa Žarkova je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 1:0.

SLOGA – BORAC 1926 (subota 20. mart, 15:00 časova)

Kraljevačka Sloga u okviru 22.kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Čačka, ekipu Borca 1926. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili tri pobede, uz sedam remija i jedanaest poraza, pa sa 16 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 18. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Žarkova, a rezultat je bio 2:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz tri remija i devet poraza, pa sa 30 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Dubočice, a rezultat je bio 1:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Čačku ekipa Borca 1926 je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 3:0.

ŽELEZNIČAR – LOZNICA (subota 20. mart, 15:00 časova)

Pančevački Železničar u okviru 22.kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje ekipu Loznice iz istoimenog grada. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili osam pobeda, uz tri remija i deset poraza, pa sa 27 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 11. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Zemuna, a rezultat je bio 0:2. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz sedam remija i pet poraza, pa sa 34 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 5. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Jagodine, a rezultat je bio 4:2. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Loznici ekipa Železničara je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 0:3.

DUBOČICA – ZEMUN (nedelja 21. mart, 15:00 časova)

Leskovačka Dubočica u okviru 22.kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Zemuna. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili pet pobeda, uz devet remija i sedam poraza, pa sa 24 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 13. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Borca 1926, a rezultat je bio 1:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili četiri pobede, uz četiri remija i trinaest poraza, pa sa 16 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 17. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Železničara, a rezultat je bio 0:2. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Beogradu završen je podelom bodova, a rezultat je bio 0:0.