Uoči jučerašnjih mečeva 2.kola Linglong Tire Super lige Srbije čelni ljudi Zajednice klubova Super lige i Prve lige Srbije posetili su Ivanjicu, Gornji Milanovac i Užice gde su kapitenima i najboljim strelcima klubova domaćina uručili priznanja za dostignuća u prethodnoj sezoni 2019/20.

Dva priznanja stigla su u Ivanjicu, za fudbalski klub Javor Matis kao osvajaču prvog mesta na fer-plej tabeli našeg elitnog ranga takmičenja, kao i za njihovog doskorašnjeg prvotimca Nikolu Petkovića koji je uz prvotimce TSC-a, Nenada Lukića i Vladimira Silađija, dobitnik trofeja ’’Slobodan Santrač’’ namenjenog najboljem strelcu Linglong Tire Super lige Srbije u sezoni 2019/20. Nikola Petković zbog profesionalnih obaveza nije bio u mogućnosti da primi ovo priznanje, pa je generalni sekretar Zajednice Darko Ramovš oba trofeja uručio kapitenu ivanjičkog kluba Nedeljku Piščeviću.

Osvajačima prvog mesta u prošlosezonskom izdanju Prve lige Srbije, ekipi Zlatibora, na Gradskom stadionu u Užicu je uručen pehar za osvajanje prvog mesta u drugom po rangu fudbalskom takmičenju. Pehar je u ime Zajednice klubova Super lige i Prve lige Srbije Čajetincima uručio komesar za takmičenje Aleksandar Pivić.


Fudbaleru Metalca, Aleksandru Kataniću, na stadionu fudbalskog kluba Metalac u Gornjem Milanovcu je uručen pehar namenjen najboljem strelcu Prve lige Srbije za sezonu 2019/20. Sjajni napadač sezonu je završio sa 19 pogodaka na svom kontu, a pehar mu je u ime Zajednice klubova Super lige i Prve lige Srbije uručio Nenad Popović.

FOTOGRAFIJE: Zajednica