Mečevi 22.kola Prve lige Srbije u sezoni 2019/20 na programu su u petak i subotu, a u nastavku su parovi i termini susreta.

RADNIČKI 1923 – SINĐELIĆ (petak 29.novembar, 13:00 časova)

Kragujevački Radnički 1923 u okviru 22.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Sinđelića. Domaćini su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz pet remija i devet poraza, pa sa 26 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom Metalca, a rezultat je bio 0:0. Gosti su ove sezone ostvarili šest pobeda, uz pet remija i deset poraza, pa sa 23 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 13.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u dueu sa ekipom OFK Bačka, a rezultat je bio 0:2. Meč je zakazan za petak 29.novembar, sa početkom u 13:00 časova.

DINAMO – OFK ŽARKOVO (subota 30.novembar, 13:00 časova)

Vranjski Dinamo u okviru 22.kola Prve lige Srbije na stadionu ’’Yumco’’ dočekuje goste iz Beograda, ekipu OFK Žarkovo. Domaćini su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz šest remija i sedam poraza, pa sa 30 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom Zlatibora, a rezultat je bio 1:1. Gosti su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz šest remija i osam poraza, pa sa 27 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Kabela, a rezultat je bio 0:1. Meč je zakazan za subotu 30.novembar, sa početkom u 13:00 časova.

KABEL – TRAYAL (subota 30.novembar, 13:00 časova)

Novosadski Kabel u okviru 22.kola Prve lige Srbije na stadionu Slana bara dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Trajala. Domaćini su ove sezone ostvarili deset pobeda, uz osam remija i tri poraza, ali nakon kazne (-10) sa 28 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu OFK Žarkovo, a rezultat je bio 0:1. Gosti su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz osam remija i osam poraza, pa sa 23 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Radničkog iz Pirota, a rezultat je bio 0:1. Meč je zakazan za subotu 30.novembar, sa početkom u 13:00 časova.

OFK BAČKA – ZLATIBOR (subota 30.novembar, 13:00 časova)

Ekipa OFK Bačka iz Bačke Palanke u okviru 22.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Čajetine, ekipu Zlatibora. Domaćini su ove sezone ostvarili deset pobeda, uz četiri remija i sedam poraza, pa sa 34 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Sinđelića, a rezultat je bio 0:2. Gosti su ove sezone ostvarili devet pobeda, uz devet remija i tri poraza, pa sa 36 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom Dinama, a rezultat je bio 1:1. Meč je zakazan za subotu 30.novembar, sa početkom u 13:00 časova.

RADNIČKI PIROT – KOLUBARA (subota 30.novembar, 13:00 časova)

Pirotski Radnički u okviru 22.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lazarevca, ekipu Kolubare. Domaćini su ove sezone ostvarili devet pobeda, uz četiri remija i osam poraza, pa sa 31 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Trajala, a rezultat je bio 0:1. Gosti su ove sezone ostvarili devet pobeda, uz šest remija i šest poraza, pa sa 33 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom Zemuna, a rezultat je bio 0:0. Meč je zakazan za subotu 30.novembar, sa početkom u 13:00 časova.

SMEDEREVO 1924 – METALAC (subota 30.novembar, 13:00 časova)

Ekipa Smedereva 1924 iz istoimenog grada u okviru 22.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Gornjeg Milanovca, ekipu Metalca. Domaćini su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz jedan remi i dvanaest poraza, ali nakon kazne (-10) sa 15 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 15.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Grafičara, a rezultat je bio 3:1. Gosti su ove sezone ostvarili deset pobeda, uz četiri remija i sedam poraza, pa sa 34 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom Radničkog 1923, a rezultat je bio 0:0. Meč je zakazan za subotu 30.novembar, sa početkom u 13:00 časova.

ZEMUN – BUDUĆNOST (subota 30.novembar, 13:00 časova)

Ekipa Zemuna u okviru 22.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Dobanovaca, ekipu Budućnosti. Domaćini su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz sedam remija i devet poraza, pa sa 22 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 14.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom Kolubare, a rezultat je bio 0:0. Gosti su ove sezone ostvarili samo tri pobede, uz pet remija i trinaest poraza, pa sa 14 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 16.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Novog Pazara, a rezultat je bio 1:0. Meč je zakazan za subotu 30.novembar, sa početkom u 13:00 časova.

NOVI PAZAR – GRAFIČAR (subota 30.novembar, 16:00 časova)

Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 22.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Grafičara. Domaćini su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz pet remija i devet poraza, pa sa 26 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Budućnosti, a rezultat je bio 1:0. Gosti su ove sezone ostvarili jedanaest pobeda, uz pet remija i pet poraza, pa sa 28 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Smedereva 1924, a rezultat je bio 3:1. Meč je zakazan za subotu 30.novembar, sa početkom u 16:00 časova.