Mečevi 19.kola Prve lige Srbije u sezoni 2019/20 na programu su ove srede, a u nastavku su parovi i termini susreta.

BUDUĆNOST – SMEDEREVO 1924 (sreda 13.novembar, 13:30 časova)

Dobanovačka Budućnost u okviru 19.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Smedereva 1924 iz istoimenog grada. Domaćini su ove sezone ostvarili samo jednu pobedu, uz pet remija i dvanaest poraza, pa sa 8 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 16.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom Kolubare, a rezultat je bio 0:0. Gosti su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz jedan remi i devet poraza, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom OFK Bačka, a rezultat je bio 0:1. Meč je zakazan za sredu 13.novembar, sa početkom u 13:30 časova.

OFK ŽARKOVO – ZEMUN (sreda 13.novembar, 13:30 časova)

Beogradski OFK Žarkovo u okviru 19.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje gradskog rivala, ekipu Zemuna. Domaćini su ove sezone ostvarili šest pobeda, uz šest remija i šest poraza, pa sa 24 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Novog Pazara, a rezultat je bio 2:4. Gosti su ove sezone ostvarili samo tri pobede, uz šest remija i devet poraza, pa sa 15 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju pretposlednje 15.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom Zlatibora, a rezultat je bio 1:1. Meč je zakazan za sredu 13.novembar, sa početkom u 13:30 časova.

RADNIČKI 1923 – OFK BAČKA (sreda 13.novembar, 13:30 časova)

Kragujevački Radnički 1923 u okviru 19.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Palanke ekipu OFK Bačka. Domaćini su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz četiri remija i devet poraza, pa sa 19 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 14.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Dinama, a rezultat je bio 1:0. Gosti su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz četiri remija i šest poraza, pa sa 28 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Smedereva 1924, a rezultat je bio 0:1. Meč je zakazan za sredu 13.novembar, sa početkom u 13:30 časova.

SINĐELIĆ – KABEL (sreda 13.novembar, 13:30 časova)

Beogradski Sinđelić u okviru 19.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Kabela. Domaćini su ove sezone ostvarili šest pobeda, uz četiri remija i osam poraza, pa sa 22 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Radničkog iz Pirota, a rezultat je bio 1:0. Gosti su ove sezone ostvarili devet pobeda, uz šest remija i tri poraza, pa sa 33 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Metalca, a rezultat je bio 3:1. Meč je zakazan za sredu 13.novembar, sa početkom u 13:30 časova.

ZLATIBOR – RADNIČKI PIROT (sreda 13.novembar, 13:30 časova)

Čajetinski Zlatibor u okviru 19.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Pirota, ekipu Radničkog. Domaćini su ove sezone ostvarili devet pobeda, uz šest remija i tri poraza, pa sa 33 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom Zemuna, a rezultat je bio 1:1. Gosti su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz tri remija i sedam poraza, pa sa 27 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Sinđelića, a rezultat je bio 1:0. Meč je zakazan za sredu 13.novembar, sa početkom u 13:30 časova.

METALAC – DINAMO (sreda 13.novembar, 15:30 časova)

Ekipa Metalca iz Gornjeg Milanovca u okviru 19.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Vranja, ekipu Dinama.  Domaćini su ove sezone ostvarili devet pobeda, uz tri remija i šest poraza, pa sa 30 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Kabela, a rezultat je bio 3:1. Gosti su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz pet remija i šest poraza, pa sa 26 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Radničkog 1923, a rezultat je bio 1:0. Meč je zakazan za sredu 13.novembar, sa početkom u 15:30 časova.

KOLUBARA – GRAFIČAR (sreda 13.novembar, 16:00 časova, TV)

Lazarevačka Kolubara u okviru 19.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Grafičara. Domaćini su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz četiri remija i šest poraza, pa sa 28 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom Budućnosti, a rezultat je bio 0:0. Gosti su ove sezone ostvarili devet pobeda, uz pet remija i četiri poraza, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Trajala, a rezultat je bio 3:1. Meč je zakazan za sredu 13.novembar, sa početkom u 16:00 časova.

TRAYAL – NOVI PAZAR (sreda 13.novembar, 18:00 časova)

Kruševački Trajal u okviru 19.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Novog Pazara iz istoimenog grada. Domaćini su ove sezone ostvarili četiri pobede, uz osam remija i šest poraza, pa sa 20 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 13.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Grafičara, a rezultat je bio 3:1. Gosti su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz četiri remija i sedam poraza, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom OFK Žarkovo, a rezultat je bio 2:4. Meč je zakazan za sredu 13.novembar, sa početkom u 18:00 časova.