Mečevi 14.kola Prve lige Srbije u sezoni 2019/20 na programu su u nedelju i ponedeljak, a u nastavku su parovi i termini susreta.

DINAMO – RADNIČKI PIROT (nedelja 13.oktobar, 15:00 časova)

Vranjski Dinamo u okviru 14.kola Prve lige Srbije na stadionu ‘’Yumco’’ dočekuje goste iz Pirota, ekipu Radničkog. Domaćini su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz pet remija i tri poraza, pa sa 20 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Zemuna, a rezultat je bio 0:0. Gosti su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz tri remija i pet poraza, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Kabela, a rezultat je bio 0:1. Meč je zakazan za nedelju 13.oktobar, sa početkom u 15:00 časova.

OFK BAČKA – ZEMUN (nedelja 13.oktobar, 15:00 časova)

Ekipa OFK Bačka iz Bačke Palanke u okviru 14.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Zemuna. Domaćini su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz tri remija i pet poraza, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Novog Pazara, a rezultat je bio 0:1. Gosti su ove sezone ostvarili tri pobede, uz tri remija i sedam poraza, pa sa 12 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 15.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su domaćini podelili bodove sa ekipom Dinama, a rezultat je bio 0:0. Meč je zakazan za nedelju 13.oktobar, sa početkom u 15:00 časova.

OFK ŽARKOVO – TRAYAL (nedelja 13.oktobar, 15:00 časova)

Beogradski OFK Žarkovo u okviru 14.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Trajala. Domaćini su ove sezone ostvarili četiri pobede, uz četiri remija i pet poraza, pa sa 16 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Smedereva 1924, a rezultat je bio 1:2. Gosti su ove sezone odigrali meč manje ostvarivši tri pobede, uz šest remija i tri poraza, pa sa 15 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 13.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su bili slobodni, nakon odlaganja susreta sa ekipom Zlatibora. Meč je zakazan za nedelju 13.oktobar, sa početkom u 15:00 časova.

RADNIČKI 1923 – NOVI PAZAR (nedelja 13.oktobar, 15:00 časova)

Kragujevački Radnički 1923 u okviru 14.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje gostujući Novi Pazar iz istoimenog grada. Domaćini su ove sezone odigrali meč manje ostvarivši četiri pobede, uz tri remija i pet poraza, pa sa 15 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su bili slobodni, nakon odlaganja susreta sa ekipom Grafičara. Gosti su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz četiri remija i četiri poraza, pa sa 19 bodova na svom kontu trenutno zauzima 6.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom OFK Bačka, a rezultat je bio 0:1. Meč je zakazan za nedelju 13.oktobar, sa početkom u 15:00 časova.

ZLATIBOR – KOLUBARA (nedelja 13.oktobar, 15:00 časova)

Čajetinski Zlatibor u okviru 14.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lazarevca, ekipu Kolubare. Domaćini su ove sezone odigrali meč manje ostvarivši četiri pobede, uz pet remija i tri poraza, pa sa 17 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su bili slobodni, nakon odlaganja susreta sa ekipom Trajala. Gosti su ove sezone ostvarili šest pobeda, uz dva remija i pet poraza, pa sa 20 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Sinđelića, a rezultat je bio 2:1. Meč je zakazan za nedelju 13.oktobar, sa početkom u 15:00 časova.

METALAC – GRAFIČAR (nedelja 13.oktobar, 16:00 časova, TV)

Ekipa Metalca iz Gornjeg Milanovca u okviru 14.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Grafičara. Domaćini su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz jedan remi i četiri poraza, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Budućnosti, a rezultat je bio 0:1. Gosti su ove sezone odigrali meč manje ostvarivši šest pobeda, uz četiri remija i dva poraza, pa sa 22 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su bili slobodni, nakon odlaganja susreta sa ekipom Radničkog 1923. Meč je zakazan za nedelju 13.oktobar, sa početkom u 16:00 časova.

SMEDEREVO 1924 – KABEL (ponedeljak 14.oktobar, 15:00 časova)

Ekipa Smedereva 1924 iz istoimenog grada u okviru 14.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Kabela. Domaćini su ove sezone ostvarili šest pobeda, uz sedam pretrpljenih poraza, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu OFK Žarkovo, a rezultat je bio 1:2. Gosti su ove sezone ostvarili šest pobeda, uz pet remija i dva poraza, pa sa 23 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Radničkog iz Pirota, a rezultat je bio 0:1. Meč je zakazan za ponedeljak 14.oktobar, sa početkom u 15:00 časova.

SINĐELIĆ – BUDUĆNOST (ponedeljak 14.oktobar, 15:00 časova)

Beogradski Sinđelić u okviru 14.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Dobanovaca, ekipu Budućnosti. Domaćini su ove sezone ostvarili tri pobede, uz četiri remija i šest poraza, pa sa 13 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 14.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Kolubare, a rezultat je bio 2:1. Gosti su ove sezone ostvarili samo jednu pobedu, uz četiri remija i osam poraza, pa sa 7 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 16.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Metalca, a rezultat je bio 0:1. Meč je zakazan za ponedeljak 14.oktobar, sa početkom u 15:00 časova.