Mečevi 11.kola Prve lige Srbije u sezoni 2019/20 na programu su u nedelju i ponedeljak, a u nastavku su parovi i termini susreta.

BUDUĆNOST – OFK BAČKA (nedelja 29.septembar, 16:00 časova)

Dobanovačka Budućnost u okviru 11.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Palanke, ekipu OFK Bačka. Domaćini su od starta sezone ostvarili samo jednu pobedu, uz tri remija i šest poraza, pa sa 6 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 16.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Dinama, a rezultat je bio 2:0. Gosti su od starta sezone zabeležili četiri pobede, uz jedan remi i pet poraza, pa sa 13 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Kolubare, a rezultat je bio 0:2. Meč je zakazan za nedelju 29.septembar, sa početkom u 16:00 časova.

GRAFIČAR – DINAMO (nedelja 29.septembar, 16:00 časova)

Beogradski Grafičar u okviru 11.kola Prve lige Srbije na pomoćnom terenu FK Crvena zvezda dočekuje goste iz Vranja, ekipu Dinama. Domaćini su od starta sezone ostvarili pet pobeda, uz tri remija i dva poraza, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom Kabela, a rezultat je bio 1:1. Gosti su od starta sezone takođe ostvarili pet pobeda, uz tri remija i dva poraza, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Budućnosti, a rezultat je bio 2:0. Meč je zakazan za nedelju 29.septembar, sa početkom u 16:00 časova.

OFK ŽARKOVO – SINĐELIĆ (nedelja 29.septembar, 16:00 časova)

Beogradski OFK Žarkovo u okviru 11.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje gradskog rivala, ekipu Sinđelića. Domaćini su od starta sezone ostvarili četiri pobede, uz tri remija i tri poraza, pa sa 15 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Metalca, a rezultat je bio 2:0.  Gosti su od starta sezone ostvarili dve pobede, uz tri remija i pet poraza, pa sa 9 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju pretposlednje 15.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Zlatibora, a rezultat je bio 2:1. Meč je zakazan za nedelju 29.septembar, sa početkom u 16:00 časova.

KOLUBARA – RADNIČKI 1923 (nedelja 29.septembar, 19:00 časova)

Lazarevačka Kolubara u okviru 11.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923. Domaćini su od starta sezone zabeležili četiri pobede, uz dva remija i četiri poraza, pa sa 14 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu OFK Bačka, a rezultat je bio 0:2. Gosti su od starta sezone ostvarili tri pobede, uz tri remija i četiri poraza, pa sa 12 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Trajala, a rezultat je bio 0:0. Meč je zakazan za nedelju 29.septembar, sa početkom u 19:00 časova.

NOVI PAZAR – KABEL (nedelja 29.septembar, 19:00 časova)

Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 11.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Kabela. Domaćini su od starta sezone zabeležili četiri pobede, uz tri remija i tri poraza, pa sa 15 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Radničkog iz Pirota, a rezultat je bio 1:1. Gosti su od starta sezone zabeležili četiri pobede, uz pet remija i jedan poraz, pa sa 17 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Grafičara, a rezultat je bio 1:1. Meč je zakazan za nedelju 29.septembar, sa početkom u 19:00 časova.

TRAYAL – METALAC (nedelja 29.septembar, 20:00 časova)

Kruševački Trajal u okviru 11.kola Prve lige Srbije na stadionu ’’Mladost’’ dočekuje goste iz Gornjeg Milanovca, ekipu Metalca. Domaćini su od starta sezone zabeležili tri pobede, uz četiri remija i tri poraza, pa sa 13 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Radničkog 1923, a rezultat je bio 0:0. Gosti su od starta sezone zabeležili šest pobeda, uz četiri pretrpljena poraza, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu OFK Žarkovo, a rezultat je bio 2:0. Meč je zakazan za nedelju 29.septembar, sa početkom u 20:00 časova.

ZEMUN – RADNIČKI PIROT (ponedeljak 30.septembar, 16:00 časova)

Beogradski Zemun u okviru 11.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Pirota, ekipu Radničkog. Domaćini su od starta sezone zabeležili tri pobede, uz dva remija i pet poraza, pa sa 11 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 14.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Smedereva 1924, a rezultat je bio 2:1. Gosti su od starta sezone zabeležili četiri pobede, uz tri remija i tri poraza, pa sa 15 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Novog Pazara, a rezultat je bio 1:1. Meč je zakazan za ponedeljak 30.septembar, sa početkom u 16:00 časova.

ZLATIBOR – SMEDEREVO 1924 (ponedeljak 30.septembar, 16:00 časova)

Čajetinski Zlatibor u okviru 11.kola Prve lige Srbije  na svom stadionu dočekuje goste iz Smedereva, ekipu Smederevo 1924. Domaćini su od starta sezone zabeležili tri pobede, uz četiri remija i tri poraza, pa sa 13 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Sinđelića, a rezultat je bio 2:1. Gosti su od starta sezone zabeležili četiri pobede, uz šest pretrpljenih poraza, pa sa 12 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 13.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Zemuna, a rezultat je bio 2:1. Meč je zakazan za ponedeljak 30.septembar, sa početkom u 16:00 časova.