Mečevi 8.kola Prve lige Srbije u sezoni 2019/20 na programu su u nedelju i ponedeljak, a u nastavku su parovi i termini susreta.

DINAMO – TRAYAL (nedelja 08.septembar, 16:30 časova)

Vranjski Dinamo u okviru 8.kola Prve lige Srbije na stadionu ’’Yumco’’ dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Trajala. Domaći tim je od starta sezone ostvario tri pobede, uz dva remija i dva poraza, pa sa 11 bodova na svom kontu trenutno zauzima 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom OFK Žarkovo, a rezultat je bio 0:0. Gosti su od starta sezone takođe ostvarili tri pobede, uz dva remija i dva poraza, pa sa 11 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom Kabela, a rezultat je bio 1:1. Meč je zakazan za nedelju 08.septembar, sa početkom u 16:30 časova.

RADNIČKI 1923 – ZLATIBOR (nedelja 08.septembar, 16:30 časova)

Kragujevački Radnički 1923 u okviru 8.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Čajetine, ekipu Zlatibora. Domaći tim je od starta sezone ostvario dve pobede, uz dva remija i tri poraza, pa sa 8 bodova na svom kontu trenutno zauzima 13.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom Sinđelića, a rezultat je bio 0:0. Gosti su ove sezone ostvarili dve pobede, uz četiri remija i jedan poraz, pa sa 10 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu OFK Bačka, a rezultat je bio 1:0. Meč je zakazan za nedelju 08.septembar, sa početkom u 16:30 časova.

RADNIČKI PIROT – BUDUĆNOST (nedelja 08.septembar, 16:30 časova)

Pirotski Radnički u okviru 8.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Dobanovaca, ekipu Budućnosti. Domaći tim je od starta sezone zabeležio tri pobede, uz dva remija i dva poraza, pa sa 11 bodova na svom kontu trenutno zauzima 6.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Kolubare, a rezultat je bio 1:0. Gosti su od starta sezone ostvarili jednu pobedu, uz tri remija i tri poraza, pa sa 6 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 15.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom Zemuna, a rezultat je bio 1:1. Meč je zakazan za nedelju 08.septembar, sa početkom u 16:30 časova.

SMEDEREVO 1924 – NOVI PAZAR (nedelja 08.septembar, 16:30 časova)

Ekipa Smedereva 1924 u okviru 8.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Novog Pazara iz istoimenog grada. Domaći tim je od starta sezone zabeležio jednu pobedu, uz šest pretrpljenih poraza, pa sa 3 boda na svom kontu trenutno zauzima poslednje 16.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Metalca, a rezultat je bio 0:1. Gosti su od starta sezone zabeležili tri pobede, uz dva remija i dva poraza, pa sa 11 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Grafičara, a rezultat je bio 1:0. Meč je zakazan za nedelju 08.septembar, sa početkom u 16:30 časova.

ZEMUN – GRAFIČAR (nedelja 08.septembar, 16:30 časova)

Beogradski Zemun u okviru 8.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje gradskog rivala, ekipu Grafičara. Domaći tim je od starta sezone zabeležio dve pobede, uz dva remija i tri poraza, pa sa 8 bodova na svom kontu trenutno zauzima 12.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom Budućnosti, a rezultat je bio 1:1. Gosti su od starta sezone zabeležili četiri pobede, uz dva remija i jedan poraz, pa sa 14 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Novog Pazara, a rezultat je bio 1:0. Meč je zakazan za nedelju 08.septembar, sa početkom u 16:30 časova.

METALAC – SINĐELIĆ (nedelja 08.septembar, 20:00 časova, TV)

Ekipa Metalca iz Gornjeg Milanovca u okviru 8.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Sinđelića. u okviru 8.kola Prve lige Srbije četiri pobede, uz tri pretrpljena poraza, pa sa 12 bodova na svom kontu trenutno zauzima 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Smedereva 1924, a rezultat je bio 0:1. Gosti su od starta sezone zabeležili jednu pobedu, uz tri remija i tri poraza, pa sa 6 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 14.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom Radničkog 1923, a rezultat je bio 0:0. Meč je zakazan za nedelju 08.septembar, sa početkom u 20:00 časova.

KABEL – KOLUBARA (ponedeljak 09.septembar, 16:30 časova)

Novosadski Kabel u okviru 8.kola Prve lige Srbije na stadionu u Slanoj bari dočekuje goste iz Lazarevca, ekipu Kolubare. Domaći tim je od starta sezone zabeležio tri pobede, uz tri remija i jedan pora, pa sa 12 bodova na svom kontu trenutno zauzima 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom Trajala, a rezultat je bio 1:1. Gosti su od starta sezone zabeležili tri pobede, uz jedan remi i tri poraza, pa sa 10 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Radničkog iz Pirota, a rezultat je bio 1:0. Meč je zakazan za ponedeljak 09.septembar, sa početkom u 16:30 časova.

OFK BAČKA – OFK ŽARKOVO (ponedeljak 09.septembar, 19:00 časova)

Ekipa OFK Bačka iz Bačke Palanke u okviru 8.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu OFK Žarkovo. Domaći tim je od starta sezone zabeležio tri pobede, uz jedan remi i tri poraza, pa sa 10 bodova na svom kontu trenutno zauzima 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao poraženi u duelu sa ekipom Zlatibora, a rezultat je bio 1:0. Gosti su od starta sezone zabeležili dve pobede, uz tri remija i dva poraza, pa sa 9 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom Dinama, a rezultat je bio 0:0. Meč je zakazan za ponedeljak 09.septembar, sa početkom u 19:00 časova.