Mečevi 7.kola Prve lige Srbije u sezoni 2019/20 na programu su ove srede, a u nastavku su parovi i termini susreta.

BUDUĆNOST – ZEMUN (sreda 04.septembar, 16:30 časova)

Dobanovačka Budućnost u okviru 7.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Zemuna. Domaći tim je od starta sezone zabeležio jednu pobedu, uz dva remija i tri poraza, pa sa 5 bodova na svom kontu trenutno zauzima 15.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Novog Pazara, a rezultat je bio 2:0. Gosti su od starta sezone zabeležili dve pobede, uz jedan remi i tri poraza, pa sa 7 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali Kolubaru, a rezultat je bio 1:0. Meč je zakazan za sredu 04.septembar, sa početkom u 16:30 časova.

GRAFIČAR – NOVI PAZAR (sreda 04.septembar, 16:30 časova)

Beogradski Grafičar u okviru 7.kola Prve lige Srbije na pomoćnom terenu Crvene zvezde dočekuje ekipu Novog Pazara iz istoimenog grada. Domaći tim je od starta sezone zabeležio tri pobede, uz dva remija i jedan poraz, pa sa 11 bodova na svom kontu trenutno zauzima 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Smedereva, a rezultat je bio 1:2. Gosti su na startu sezone takođe zabeležili tri pobede, uz dva remija i jedan poraz, pa sa 11 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Budućnosti, a rezultat je bio 2:0. Meč je zakazan za sredu 04.septembar, sa početkom u 16:30 časova.

OFK ŽARKOVO – DINAMO (sreda 04.septembar, 16:30 časova)

Ekipa OFK Žarkovo iz Beograda u okviru 7.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Vranja, ekipu Dinama. Domaći tim je na startu sezone zabeležio dve pobede, uz po dva remija i poraza, pa sa 8 bodova na svom kontu trenutno zauzima 9.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom Kabela, a rezultat je bio 0:0. Gosti su na startu sezone zabeležili tri pobede, uz jedan remi i dva poraza, pa sa 10 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom Zlatibora, a rezultat je bio 0:0. Meč je zakazan za sredu 04.septembar, sa početkom u 16:30 časova.

SINĐELIĆ – RADNIČKI 1923 (sreda 04.septembar, 16:30 časova)

Beogradski Sinđelić u okviru 7.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923. Domaći tim je od starta sezone zabeležio jednu pobedu, uz dva remija i tri poraza, pa sa 5 bodova na svom kontu trenutno zauzima 14.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom OFK Bačka, a rezultat je bio 3:2. Gosti su od starta sezone ostvarili dve pobede, uz jedan remi i tri poraza, pa sa 7 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Metalca, a rezultat je bio 1:2. Meč je zakazan za sredu 04.septembar, sa početkom u 16:30 časova.

ZLATIBOR – OFK BAČKA (sreda 04.septembar, 16:30 časova)

Čajetinski Zlatibor u okviru 7.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Palanke, ekipu OFK Bačka. Domaći tim je od starta sezone ostvario jednu pobedu, uz četiri remija i jedan poraz, pa sa 7 bodova na svom kontu trenutno zauzima 13.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom Dinama, a rezultat je bio 0:0. Gosti su od starta sezone zabeležili tri pobede, uz jedan remi i dva poraza, pa sa 10 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Sinđelića, a rezultat je bio 3:2. Meč je zakazan za sredu 04.septembar, sa početkom u 16:30 časova.

TRAYAL – KABEL (sreda 04.septembar, 18:00 časova, TV)

Kruševački Trajal u okviru 7.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Kabela. Domaći tim je od starta sezone zabeležio tri pobede, uz jedan remi i dva poraza, pa sa 10 bodova na svom kontu trenutno zauzima 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Radničkog iz Pirota, a rezultat je bio 2:1. Gosti su od starta sezone zabeležili tri pobed, uz dva remija i jedan poraz, pa sa 11 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom OFK Žarkovo, a rezultat je bio 0:0. Meč je zakazan za sredu 04.septembar, sa početkom u 18:00 časova.

KOLUBARA – RADNIČKI PIROT (sreda 04.septembar, 20:00 časova)

Lazarevačka Kolubara u okviru 7.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Pirota, ekipi Radničkog. Domaćini su od starta sezone zabeležili dve pobede, uz jedan remi i tri poraza, pa sa 7 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Zemuna, a rezultat je bio 1:0. Gosti su od starta sezone zabeležili tri pobede, uz dva remija i jedan poraz, pa sa 11 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Trajala, a rezultat je bio 2:1. Meč je zakazan za sredu 04.septembar, sa početkom u 20:00 časova.

METALAC – SMEDEREVO 1924 (sreda 04.septembar, 20:00 časova)

Ekipa Metalca iz Gornjeg Milanovca u okviru 7.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Smedereva 1924 iz istoimenog grada. Domaći tim je od starta sezone zabeležio četiri pobede, uz dva pretrpljena poraza, pa sa 12 bodova na svom kontu trenutno zauzima 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Radničkog 1923, a rezultat je bio 1:2. Gosti su od starta sezone bez osvojenog boda, uz šest pretrpljenih poraza, pa trenutno zauzimaju poslednje 16.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Grafičara, a rezultat je bio 1:2. Meč je zakazan za sredu 04.septembar, sa početkom u 20:00 časova.