Jučerašnjim mečevima okončano je takmičenje u sve četiri grupe Srpske lige, a poznati su i svi timovi koji će se naredne sezone takmičiti u Prvoj ligi Srbije.

SRPKA LIGA ZAPAD

Fudbalski klub Smederevo 1924 iz istoimenog grada obezbedio je plasman u viši rang takmičenja. Nakon trideset odigranih kola takmičenje su okončali sa 64 boda na svom kontu, četiri više od drugoplasirane Sloge iz Požege i deset od trećeplasiranog Jedinstva iz Uba.  

SRPSKA LIGA ISTOK

Pirotski fudbalski klub Radnički je obezbedio ponovni plasman u viši rang takmičenja. Nakon trideset i četiri odigrana kola takmičenje su okončali sa 85 bodova na svom kontu, pet više od drugoplasirane ekipe Temnića 1924 i čak dvadeset i dva od trećeplasirane Budućnosti iz Popovca.

SRPSKA LIGA VOJVODINA

Novosadski fudbalski klub Kabel je superiorno stigao do plasmana u viši rang takmičenja. Nakon trideset i dva odigrana kola takmičenje su okončali sa 77 bodova na svom kontu, čak šesnaest više od drugoplasiranog Hajduka 1912 i dvadeset i pet od trećeplasiranog Omladinca.

SRPSKA LIGA BEOGRAD

Beogradski fudbalski klub Grafičar, filijala aktuelnog šampiona Crvene zvezde, obezbedio je plasman u viši rang takmičenja. Nakon trideset odigranih kola takmičenje su okončali sa 75 bodova na svom kontu, pet više od drugoplasiranog IMT-a i deset od trećeplasirane Kolubare.

Od ranije je poznato da su prvoligaški status izgubile ekipe Slobode, Teleoptika, Novog Pazara i OFK Bečej 1918.