Mečevi poslednjeg 37.kola u okviru plej-of i plej-aut faze Prve lige Srbije u sezoni 2018/19 na programu su u subotu i nedelju, a u nastavku su parovi i termini mečeva.

JAVOR MATIS – RADNIČKI 1923 (subota 04.maj, 16:00 časova)

Ivanjički Javor Matis u okviru 37.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923. Domaći tim je ove sezone ostvario dvadeset i tri pobede, uz sedam remija i šest poraza, pa sa 45 bodova na svom kontu zauzima 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom Metalca, a rezultat je bio 1:1. Gosti su ove sezone ostvarili šesnaest pobeda, uz deset remija i deset poraza, pa sa 34 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Zlatibora, a rezultat je bio 2:0. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Ivanjici kada je ekipa Javor Matisa slavila rezultatom 4:0, a drugi put u Kragujevcu kada su dva tima podelila bodove nakon nerešenog rezultata 1:1.

INĐIJA – SINĐELIĆ (nedelja 05.maj, 16:00 časova)

Ekipa Inđije u okviru 37.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Sinđelića. Domaći tim je ove sezone ostvario devetnaest pobeda, uz sedam remija i deset poraza, pa sa 36 bodova na svom kontu trenutno zauzima 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Bežanije, a rezultat je bio 3:1. Gosti su ove sezone ostvarili jedanaest pobeda, uz trinaest remija i dvanaest poraza, pa sa 24 boda na svom kontu zauzimaju 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom TSC-a, a rezultat je bio 2:2. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Beogradu kada je meč završen nerešenim rezultatom 0:0, a drugi put u Inđiji kada su dva tima takođe podelila bodove, ponovo nakon nerešenog rezultata 0:0.

TSC – METALAC (nedelja 05.maj, 16:00 časova)

Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 37.kola Prve lige Srbije dočekuju goste iz Gornjeg Milanovca, ekipu Metalca. Domaći tim je ove sezone ostvario dvadeset i pet pobeda, uz devet remija i samo dva poraza, pa su sa 50 bodova na svom kontu zauzeli 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom Sinđelića, a rezultat je bio 2:2. Gosti su ove sezone ostvarili petnaest pobeda, uz dvanaest remija i devet poraza, pa sa 33 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom Javor Matisa, a rezultat je bio 1:1. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Bačkoj Topoli kada je ekipa TSC-a slavila rezultatom 2:0, a drugi put u Gornjem Milanovcu kada je ekipa TSC-a ponovo slavila, ovoga puta rezultatom 2:5.

ZLATIBOR – BEŽANIJA (nedelja 05.maj, 16:00 časova)

Čajetinski Zlatibor u okviru 37.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Bežanije. Domaći tim je ove sezone ostvario sedamnaest pobeda, uz tri remija i šesnaest poraza, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzima 6.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Radničkog 1923, a rezultat je bio 2:0. Gosti su ove sezone ostvarili petnaest pobeda, uz pet remija i šesnaest poraza, pa sa 28 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Inđije, a rezultat je bio 3:1. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Beogradu kada je ekipa Zlatibora slavila rezultatom 1:3, a drugi put na Zlatiboru kada je ekipa Bežanije slavila rezultatom 0:3.

BORAC – NOVI PAZAR (nedelja 05.maj, 16:00 časova)

Čačanski Borac u okviru 37.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje gostujuću ekipu Novog Pazara. Domaći tim je ove sezone ostvario devet pobeda, uz devet remija i osamnaest poraza, pa sa 24 boda na svom kontu trenutno zauzima 13.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Budućnosti, a rezultat je bio 0:2. Gosti su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz osam remija i dvadeset i jedan poraz, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 14.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu OFK Žarkovo, a rezultat je bio 3:0. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Novom Pazaru kada je meč završen nerešenim rezultatom 0:0, a drugi put u Čačku kada ekipa Borca slavila rezultatom 1:0.

OFK ŽARKOVO – BUDUĆNOST (nedelja 05.maj, 16:00 časova)

Beogradski OFK Žarkovo u okviru 37.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Dobanovaca, ekipu Budućnosti. Domaći tim je ove sezone ostvario četrnaest pobeda, uz devet remija i trinaest poraza, pa sa 31 bodom na svom kontu trenutno zauzima 9.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Novog Pazara, a rezultat je bio 3:0. Gosti su ove sezone ostvarili dvanaest pobeda, uz devet remija i petnaest poraza, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Borca, a rezultat je bio 0:2. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Dobanovcima kada je meč završen nerešenim rezultatom 1:1, a drugi put u Beogradu kada su dva tima ponovo podelila bodove, ovoga puta nakon nerešenog rezultata 0:0.

TELEOPTIK – SLOBODA (nedelja 05.maj, 16:00 časova)

Zemunski Teleoptik u okviru 37.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Užica, ekipu Slobode. Domaći tim je ove sezone ostvario sedam pobeda, uz devet remija i dvadeset poraza, pa sa 17 bodova na svom kontu trenutno zauzima pretposlednje 15.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom OFK Bečej 1918, a rezultat je bio 1:0. Gosti su ove sezone ostvarili šest pobeda, uz sedam remija i dvadeset i tri poraza, pa sa 15 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 16.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Trajala, a rezultat je bio 2:1. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Zemunu kada je meč završen nerešenim rezultatom 1:1, a drugi put u Užicu kada su dva tima ponovo podelila bodove, ovoga puta nakon nerešenog rezultata 3:3.

TRAYAL – OFK BEČEJ 1918 (nedelja 05.maj, 16:00 časova)

Kruševački Trajal u okviru 37.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuju goste iz Bečeja, ekipu OFK Bečej 1918. Domaći tim je ove sezone ostvario četrnaest pobeda, uz sedam remija i petnaest poraza, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzima 10.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Slobode, a rezultat je bio 2:1. Gosti su ove sezone ostvarili dvanaest pobeda, uz osam remija i šesnaest poraza, pa sa 26 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Teleoptika, a rezultat je bio 1:0. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Bečeju kada je ekipa OFK Bečej 1918 slavila rezultatom 1:0, a drugi put u Kruševcu kada su dva tima podelila bodove nakon nerešenog rezultata 1:1.