Najava mečeva 33.kola Prve lige Srbije

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 555

Mečevi 33.kola u okviru plej-of i plej-aut faze Prve lige Srbije u sezoni 2018/19 na programu su u nedelju i ponedeljak, a u nastavku su parovi i termini mečeva.

RADNIČKI 1923 – BEŽANIJA (nedelja 14.april, 16:00 časova)

Kragujevački Radnički 1923 u okviru 33.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Bežanije. Domaći tim je ove sezone ostvario petnaest pobeda, uz osam remija i devet poraza, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzima 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Sinđelića, a rezultat je bio 1:2. Gosti su ove sezone ostvarili četrnaest pobeda, uz četiri remija i četrnaest poraza, pa sa 24 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Metalca, a rezultat je bio 2:0. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Beogradu kada je ekipa Radničkog slavila rezultatom 0:1, a drugi put u Kragujevcu kada je ekipa Radničkoj još jednom slavila rezultatom 1:0.

TSC – INĐIJA (nedelja 14.april, 16:00 časova)

Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 33.kola Prve lige Srbije u Senti dočekuje ekipu Inđije iz istoimene opštine. Domaći tim je ove sezone ostvario dvadeset i dve pobede, uz osam remija i dva poraza, pa sa 40 bodova na svom kontu trenutno zauzima 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Zlatibora, a rezultat je bio 1:3. Gosti su ove sezone ostvarili osamnaest pobeda, uz šest remija i osam poraza, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Javor Matisa, a rezultat je bio 3:1. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Inđiji kada je istoimena ekipa ubedljivo slavila rezultatom 4:0, a drugi put u Senti kada je ekipa TSC-a slavila rezultatom 2:1.

BUDUĆNOST – NOVI PAZAR (nedelja 14.april, 16:00 časova)

Dobanovačka Budućnost u okviru 33.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Novog Pazara iz istoimenog grada. Domaći tim je ove sezone ostvario deset pobeda, uz devet remija i trinaest poraza, pa sa 23 boda na svom kontu trenutno zauzima 11.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Teleoptika, a rezultat je bio 0:1. Gosti su ove sezone ostvarili četiri pobede, uz osam poraza i dvadeset poraza, pa sa 12 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 16.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini pretrpeli poraz u duelu sa ekipom Trajala, a rezultat je bio 0:2. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Dobanovcima kada je ekipa Budućnosti slavila rezultatom 3:0, a drugi put u Novom Pazaru kada je ekipa Budućnosti još jednom slavila rezultatom 1:2.

OFK BEČEJ 1918 – BORAC (nedelja 14.april, 16:00 časova)

Ekipa OFK Bečej 1918 u okviru 33.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Čačka, ekipu Borca. Domaći tim je ove sezone ostvario deset pobeda, uz sedam remija i petnaest pobeda, pa sa 19 bodova na svom kontu trenutno zauzima 12.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom Slobode, a rezultat je bio 1:1. Gosti su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz osam remija i sedamnaest poraza, pa sa 17 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 13.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu OFK Žarkovo, a rezultat je bio 1:0. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Čačku kada je meč završen nerešenim rezultatom 1:1, a drugi put u Bečeju kada su ekipe ponovo podelile bodove nakon rezultata 0:0.

OFK ŽARKOVO – SLOBODA (nedelja 14.april, 16:00 časova)

Beogradski OFK Žarkovo u okviru 33.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Užica, ekipu Slobode. Domaći tim je ove sezone ostvario dvanaest pobeda, uz osam remija i dvanaest poraza, pa sa 24 boda na svom kontu trenutno zauzima 10.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom  Borca, a rezultat je bio 1:0. Gosti su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz sedam remija i dvadeset poraza, pa sa 12 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju pretposlednje 15.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom OFK Bečej 1918, a rezultat je bio 1:1. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Beogradu kada je ekipa OFK Žarkovo slavila rezultatom 2:0, a drugi put u Užicu kada je meč završen podelom bodova nakon nerešenog rezultata 0:0.

METALAC – SINĐELIĆ (nedelja 14.april, 17:00 časova)

Ekipa Metalca iz Gornjeg Milanovca u okviru 33.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Sinđelića. Domaći tim je ove sezone ostvario četrnaest pobeda, uz deset remija i osam poraza, pa sa 28 bodova na svom kontu trenutno zauzima 5.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Bežanije, a rezultat je bio 2:0. Gosti su ove sezone ostvarili jedanaest pobeda, uz dvanaest remija i devet poraza, pa sa 23 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Radničkog 1923, a rezultat je bio 1:2. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Beogradu kada je ekipa Sinđelića slavila rezultatom 1:0, a drugi put u Gornjem Milanovcu kada je ekipa Metalca slavila rezultatom 1:0.

JAVOR MATIS – ZLATIBOR (nedelja 14.april, 18:00 časova)

Ivanjički Javor Matis u okviru 33.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Čajetine, ekipu Zlatibora. Domaći tim je ove sezone ostvario dvadeset pobeda, uz šest remija i šest poraza, pa sa 35 bodova na svom kontu trenutno zauzima 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Inđije, a rezultat je bio 3:1. Gosti su ove sezone ostvarili šesnaest pobeda, uz dva remija i četrnaest poraza, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom TSC-a, a rezultat je bio 1:3. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put na Zlatiboru kada je ekipa Javor Matisa slavila rezultatom 1:2, a drugi put u Ivanjici kada je ekipa Javor Matisa još jednom slavila rezultatom 2:1.

TRAYAL – TELEOPTIK (ponedeljak 15.april, 18:00 časova, TV)

Kruševački Trajal u okviru 33.kola Prve lige Srbije na stadionu ’’Mladost’’ dočekuje goste iz Zemuna, ekipu Teleoptika. Domaći tim je ove sezone ostvario trinaest pobeda, uz šest remija i trinaest poraza, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzima 9.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali Novi Pazar, a rezultat je bio 0:2. Gosti su ove sezone ostvarili šest pobeda, uz devet remija i sedamnaest poraza, pa sa 14 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 14.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su na svom terenu poraženi u duelu sa ekipom Budućnosti, a rezultat je bio 0:1. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Kruševcu kada je ekipa Teleoptika slavila rezultatom 0:1, a drugi put u Zemunu kada su podelili bodove nakon nerešenog rezultata 1:1.

Organizacije
Medijski sponzor