Mečevi 32.kola u okviru plej-of i plej-aut faze Prve lige Srbije u sezoni 2018/19 na programu su ove srede, a u nastavku su parovi i termini mečeva.

METALAC – BEŽANIJA (sreda 10.april, 16:00 časova, TV)

Ekipa Metalca iz Gornjeg Milanovca u okviru 32.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Bežanije. Domaći tim je ove sezone ostvario trinaest pobeda, uz deset remija i osam poraza, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzima 6.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Radničkog 1923, a rezultat je bio 0:0. Gosti su ove sezone ostvarili četrnaest pobeda, uz četiri remija i trinaest poraza, pa sa 24 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Sinđelića, a rezultat je bio 2:2. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put na stadionu Bežanije kada su podelili bodove nakon rezultata 1:1, a drugi put u Gornjem Milanovcu kada je meč takođe završen nerešenim rezultatom 1:1.

SINĐELIĆ – RADNIČKI 1923 (sreda 10.april, 16:00 časova)

Beogradski Sinđelić u okviru 32.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923. Domaći tim je ove sezone ostvario jedanaest pobeda, uz dvanaest remija i osam poraza, pa sa 23 boda na svom kontu trenutno zauzima 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Bežanije, a rezultat je bio 2:2. Gosti su ove sezone ostvarili četrnaest pobeda, uz osam remija i devet poraza, pa sa 26 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Metalca, a rezultat je bio 0:0. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put na stadionu Sinđelića kada je istoimeni tim slavio rezultatom 2:0, a drugi put u Kragujevcu kada je meč završen nerešenim rezultatom 1:1.

ZLATIBOR – TSC (sreda 10.april, 16:00 časova)

Ekipa Zlatibora u okviru 32.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a. Domaći tim je ove sezone ostvario šesnaest pobeda, uz dva remija i trinaest poraza, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzima 5.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Inđije, a rezultat je bio 3:0. Gosti su ove sezone ostvarili dvadeset i jednu pobedu, uz osam remija i samo dva poraza, pa sa 37 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Javor Matisa, a rezultat je bio 4:2. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Senti kada je ekipa Zlatibora slavila rezultatom 1:2, a drugi put na Zlatiboru kada je ekipa TSC-a slavila rezultatom 1:3.

NOVI PAZAR – TRAYAL (sreda 10.april, 16:00 časova)

Ekipa Novog Pazara u okviru 32.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Trajala. Domaći tim je ove sezone ostvario četiri pobede, uz osam remija i devetnaest poraza, pa sa 12 bodova na svom kontu trenutno zauzima pretposlednje 15.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu OFK Bečej 1918, a rezultat je bio 1:2. Gosti su ove sezone ostvarili dvanaest pobeda, uz šest remija i trinaest poraza, pa sa 22 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Borca, a rezultat je bio 1:1. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Kruševcu kada je ekipa Trajala slavila rezultatom 1:0, a drugi put u Novom Pazaru kada je i istoimeni tim slavio rezultatom 1:0.

TELEOPTIK – BUDUĆNOST (sreda 10.april, 16:00 časova)

Zemunski Teleoptik u okviru 32.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Dobanovaca, ekipu Budućnosti. Domaći tim je ove sezone ostvario šest pobeda, uz devet remija i šesnaest poraza, pa sa 14 bodova na svom kontu trenutno zauzima 13.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom OFK Žarkovo, a rezultat je bio 1:0. Gosti su ove sezone ostvarili devet pobeda, uz devet remija i trinaest poraza, pa sa 20 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Slobode, a rezultat je bio 2:0. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Dobanovcima kada je meč završen nerešenim rezultatom 1:1, a drugi put u Zemunu kada je ekipa Teleoptika slavila rezultatom 2:0.

BORAC – OFK ŽARKOVO (sreda 10.april, 18:00 časova)

Čačanski Borac u okviru 32.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu OFK Žarkovo. Domaći tim je ove sezone ostvario šest pobeda, uz osam remija i sedamnaest poraza, pa sa 14 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 14.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Trajala, a rezultat je bio 1:1. Gosti su ove sezone ostvarili dvanaest pobeda, uz osam remija i jedanaest poraza, pa sa 24 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Teleoptika, a rezultat je bio 1:0. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Čačku kada je ekipa Borca slavila rezultatom 3:1, a drugi put u Beogradu kada je ekipa OFK Žarkovo slavila rezultatom 2:1.

JAVOR MATIS – INĐIJA (sreda 10.april, 18:00 časova)

Ivanjički Javor Matis u okviru 32.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Inđije iz istoimene opštine. Domaći tim je ove sezone ostvario devetnaest pobeda, uz šest remija i šest poraza, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzima 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom TSC-a , a rezultat je bio 4:2. Gosti su ove sezone ostvarili osamnaest pobeda, uz šest remija i sedam poraza, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Zlatibora, a rezultat je bio 3:0. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Ivanjici kada je ekipa Javora slavila rezultatom 1:0, a drugi put u Inđiji kada je meč završen nerešenim rezultatom 1:1.

SLOBODA – OFK BEČEJ 1918 (sreda 10.april, 19:00 časova)

Užička Sloboda u okviru 32.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bečeja, ekipu OFK Bečej 1918. Domaći tim je ove sezone ostvario pet pobeda, uz šest remija i dvadeset poraza, pa sa 11 bodova na svom kontu trenutno zauzima poslednje 16.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Budućnosti, a rezultat je bio 2:0. Gosti su ove sezone ostvarili deset pobeda, uz šest remija i šesnaest poraza, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Novog Pazara, a rezultat je bio 1:2. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Bečeju kada je istoimeni tim slavio rezultatom 3:0, a drugi put u Užicu kada je ekipa Slobode slavila rezultatom 1:0.